مهارت هاي استخدامي
 
خرق1404
روستایی آرام و دوست داشتنی در دل کوهستان
درباره وبلاگ


به خرق 1404خوش آمدید این سامانه برای کسانی است که زندگی در دل کوهستان را افتخار می دانند و تحت تاثیر زندگی شهری قرار نمی گیرند و به اصل خویش پایبندند. در این وبلاگ سعی خواهد شد آخرین اطلاعات بخش کشاورزی ارائه گردد پس شما هم با من همکاری کنید . با تشکر محمد علي بهمنی - پورباقر
آخرین مطالب

برقراري ارتباطي ‌نزديك و آموزش‌هاي ‌گروهي، همراه با فضايي‌‌ رقابتي، موجب افزايش سطح‌ علمي ‌كارمندان و بازدهي در بخش‌هاي‌ مختلف ‌توليد خواهد‌شد. درهمين رابطه، تشويق، امتياز و درنهايت ارائه‌ تسهيلات، بسترمناسبي براي گسترش سياست مهاجرت متخصصين فراهم می‌آورد.

تحقيق و مديريت دانش

مديريت دانش، راهكار‌هاي تمركز و توزيع صحيح اطلاعات در زمينه‌هاي مختلف را ميان اعضا، بررسي و ارزيابي مي‌كند. به بيان ديگر، نحوه اعمال سياست‌گذاري در روند توسعه بخش‌هاي بنيادي هر سازمان، ارتباطي کاملاً مكمل و همسو با برنامه‌ريزي و نقش تصميم‌گيري مديران دارد.

توسعه

اجرايي‌كردن طرح‌هاي زودبازده، آموزش و ارتقاي سطح كيفي كارمندان و درنهايت، مديريت توسعه پايدار،موجب گسترش بخش‌هاي توليدي و بازدهي مطلوب خواهد‌ شد. فناوري اطلاعات، همگام‌شدن با علوم و تكنولوژي‌هاي جديد، به‌كارگيري نيروهاي متخصص در زمينه‌هاي مختلف، نه‌تنها موجب ارتقاي توانمندی‌ها

و مهارت‌هاي اعضاي تيم توليد خواهد شد؛ بلكه بهره‌وري و موقعيت حضور دربازارهاي بورس داخلي و خارجي را نيز افزايش مي‌دهد. اما چنين بازدهی و ارتقايي، تنها با اجرايي‌كردن طرح‌ها و نظريه‌هاي كارشناسان و اعتماد به طراحان پروژه‌هاي صنعتي، امكان‌پذير خواهد شد.

 تربيت نيروي كار متخصص

نخستين گام، شناسايي نيروهاي مستعد و پرورش آن‌ها در سطح‌هاي مختلف علمي و صنعتي است. اما چگونه مي‌توان چنين افراد واجد شرايطي را شناخت و تحت آموزش قرار داد؟ موسسه‌هاي فني و دانشگاه‌ها، نقش بسيار سرنوشت‌سازي دراين عرصه دارند. انتخاب دانشجويان برتر، برگزاري كلاس‌ها و دوره‌هاي فني، همايش‌ها و جلسات كارگروه‌هاي اقتصادي و درنهايت سرمايه‌گذاري براي پيشبرد طرح‌ها و برنامه‌هاي شغلي و تحصيلي، امكان حضور و پيدايش سبك‌هاي جديد و متنوعي را ميان متخصصين و نيروهاي مستعد براي اشتغال فراهم مي‌كند.

برگزاري رقابت‌های آزاد در استخدام مشاغل و پست‌هاي مختلف، اجراي آزمون‌هاي مهارتي، و درنهايت استخدام افراد شايسته و انتخاب آن‌ها براي آموزش نيروهاي جديد، مي‌تواند عاملي براي جهش درعرصه‌هاي علمي و صنعتي باشد و بدين ترتیب افراد واجد شرايط و حضور آن‌ها در طرح‌هاي علمي‌ و فضاي آموزشي قطعي شود. بنابراین باتوجه به اين راهكارها مي‌توان تربیت نیروی کار متخصص و استخدام نیروهای كارآمدتر از طریق رقابت‌های آزاد در سراسر کشور، زمینه‌های جذب افراد متخصص را فراهم كرد. اساساً تربیت نیروی کار متخصص باید در اولویت کاری هر دولتي قرار گيرد تا بدين طريق نه‌تنها نيروي كار مستعد به بازارهاي صنعتي وارد شوند، بلكه امكان اجرايي‌كردن طرح‌هاي جديد نيز تحقق يابد.

سطح علمي و مهارتي كارجويان

مهم‌ترین عامل استخدام و جذب نيروهاي كارآمد، صحت آموزش‌ها، توانایی‌ها و درنهايت سابقه و ميزان آشنايي آنان با مهارت‌هاي مختلف است. كارآفرينان با ارزيابي آموخته‌ها، سوابق علمي و عملی كارجويان آن‌ها را در بخش‌هاي مختلف مي‌آزمايند تا بدين طريق مهارت‌ها سنجيده شود. اما دراين ميان مهارت‌هاي شخصي و استعدادهاي هرفرد، درجايگاه امتيازي ويژه، وي را از ديگران متمايز كرده و در اولويت‌هاي شغلي بهتري قرار مي‌دهد. اين مهارت‌ها برحسب نوع و دوره مهارت آموزي، نه‌تنها كارجو را در رتبه شايسته‌تري قرار مي‌دهد، بلكه كارفرما را نيز دراجرايي‌كردن طرح‌هاي خويش و استخدام متقاعدتر مي‌سازد.

استفاده از تجربه كشورهاي موفق در عرصه اشتغال

اغلب كشورهاي توسعه‌يافته، پس ازعبور از مرحله بحران و تثبيت خود در بازارهاي فرابورس، به نتايج و تجربه‌هاي فوق‌العاده مطلوبي دست يافته‌اند كه با پيروي از اين اصول، مرحله‌ به مرحله به جايگاه آرماني خويش رسيده‌اند. براساس تحقيقات و آمارهاي موجود، اغلب اين كشورها، دوره آموزش كارمندان و تخصص‌گرايي را مهم‌ترين عامل موفقيت در توليد و ارتقاي دانش كارمندان عنوان مي‌كنند.

عوامل موفقيت

براساس تحقيقات و ارزيابي‌هاي انجام شده، متخصصين وجود عوامل زير را در توسعه مهارت‌هاي فني، افزايش روند كار و درنهايت معيار پذيرش كارجويان موثر مي‌دانند.

1.      حمايت از طرح‌ اصلاحات در مهارت‌هاي اشتغال و تاكيد بر تخصص‌گرايي كارجويان

2.      افزايش ارتباطات با محوريت آموزش در توانمند‌سازي اقتصادي مناطق بومي و استفاده و به‌كارگيري نيروي جوان و آماده به كار

3.      ارتقاي سطح علمي كارآموزان رسمي و غيررسمي، ايجاد فرصت‌هاي بهتر براي اشتغال در زمينه‌هاي کاربردی

4.      اصلاح دوره‌هاي آموزش، ارتقا و بازسازي استراتژي‌هاي يادگيري

 انتخاب مناسب

يكي از معضلاتي كه هنوز در بسياري از جوامع پيشرفته و يا درحال توسعه به چشم مي‌خورد، تبعيض جنسي است؛ طبق اين اصل حضور مردان در رأس امور، جايگاه و جلوه ويژه‌اي به سازمان مي‌بخشد. پيروي از اصول شايسته‌سالاري و ارج‌‌نهادن به دانش و مهارت افراد، قطعاً هرسازماني را در پيشبرد اهدافش نزديك‌تر خواهد كرد. 

مديريت در مهارت

براي موفقيت مديريت دانش، كسب پذيرش و تعهد مديريت و نيز حمايت پياپي او از طرح، داراي اهميت فراواني است. براي به‌دست آوردن يا تعهد و حمايت، گروه مديريت دانش بايد بتواند پيوند محكمي بين طرح‌هاي مديريت دانش با اهداف، احتياجات و قابليت‌هاي حقيقي حال و آينده سازمان برقرار كند.

نمايش اين ارتباط مي‌تواند از راه‌هايي نظير بيان شرايط نوسان‌ها و رقابت در بازار، فرصت‌هاي قابل اجراي مديريت دانش، تا نيازهاي سازمان و سرانجام، نمايش قابليت‌هاي بالقوه مديريت دانش در اين راستا، مي‌تواند نقش مثبتي ايفا نمايد. بنابراين، تنها هنگامي كه مديران، اين بينش و باور را نسبت به مديريت دانش به‌دست آورند، مي‌توان به‌طور منطقي از آنان خواست تا در اين زمينه اقدام كنند.

 اجرايي‌كردن برخي از اين برنا‌مه‌ها به شرح زير است:

 برنامه‌ريزي استراتژي دانش: در اين مبحث تعيين نحوه حمايت مديران دانش از استراتژي شركت يا واحد كار و ترسيم هدف‌هاي مديريتي و اولويت‌ها ارزيابي مي‌شود.

 ايجاد و تعريف گزينه‌ها و ابتكارات بالقوه وابسته به دانش:

اين مجموعه شامل عناوين مختلفي است كه عبارتند از:اجرايي‌كردن طرح‌هاي توسعه، فرصت‌هايي براي افزايش درآمد، ساختن محصولات و خدمات جديد، اصلاح محدوديت‌ها، ارتقاي سطح علمي و درنهايت فعاليت‌هاي مربوط به دانش، به‌وسيله حمايت از بخش مربوط و تنظيم اولويت‌ها براي شركت و بازسازي تأثيرات و سود مورد انتظار ايجاد برنامه‌هاي جامع انتقال دانش:هماهنگ كردن برنامه‌هاي آموزشي، ايجاد شبكه‌هاي تخصصي يا مبادله دانش تخصصي مانند سلسله مراتب نظري و استراتژي‌هاي ذهني براي شاغلان، انتقال، توزيع و به‌كارگيري دارايي‌هاي دانش:سازمان دادن و انتقال دانش تخصصي به شاغلان و اصلاح طرح‌ها، گسترش و بهره‌برداري از دانش، استفاده مؤثر از فناوري‌هاي جديد.

 كلام آخر

مهارت‌ها و استعداد‌هاي هر فرد، كليد موفقيت وي در آزمون‌هاي مختلف كاري و تحصيلي محسوب مي‌شوند. نمي‌توان بازتاب خلق آثار و طرح‌هاي نوين را درعرصه مديريت و كسب‌وكار ناديده گرفت. مهارت‌ها و تحصيلات دانشگاهي نه‌تنها فرصت‌هاي جديدي براي پيدايش طرح‌ها و مشاغل جديد ايجاد مي‌كنند؛ بلكه در حوزه آموزش نيز راهكارهاي موثري فراسوي كارجويان و كارآفرينان قرارمي‌دهند.

Source:

International LabourOrganization.com 

ترجمه: سيد رسول ميرزايي موسوي


پيوندها
  • کرم موبر دائمی ویت
  • کیت اگزوز
  • زنون قوی
  • چراغ لیزری دوچرخه

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خرق1404 و آدرس khrgh1404.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.